Servicii: | Ajutor | tel: (022) 321-919,    (022) 608-272,    079 321919
Sunteți aici:HomeTermeni, condiții
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to Vkcom
Evaluare utilizator:  / 1
PLG_VOTE_POORPLG_VOTE_BEST 

  A.     Termeni si condiții

  1. Acceptarea Termenilor şi Condiţiilor

     Bun venit pe site-u www.medway.md Vă rugam să vizitați și să citiți  cu atentie termenii si conditiile de utilizare a acestei secțiuni. Accesul/vizitarea  siteului www.medway.md se supune Termenilor și conditiilor de utilizare,  unde, dumneavoastră (denumit în continuare „Utilizator” sau „User”) sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile pe care medway/autor  (denumit în continuareautor/proprietar/administrator al website-ului www.medway.md) le pune la dispoziţiadumneavoastră și implică acordul de acceptare cu privire la respectarea și buna ințelegere (contractul) dintre parti.

     ,,MEDVIGOR,, SRL în continuare Med Way/autor , denumit generic iși rezervă dreptul de-a modifica, actualiza de fiecare dată continutul siteului www.medway.md, precum Politica de confidențialitate si Termenii de utilizare, fară a efectua vreo notificare prealabilă.

      Daca nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile acestui site Vă rugăm să nu utilizaţi acest site.

     Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile generale de utilizare alewebsite-ului www.medway.md de achiziţionare a serviciilor oferite de către Utilizator. 

     Dacă aveţi varsta între 16  și 18 ani dar încă nu aţi împlinit 18 ani, puteţi beneficia de oferte numai cu acordul părinţilor dumneavoastră sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii şi Condiţiile acestui site. Nimeni cu vîrsta mai mica de 16 ani nu are dreptul de-a beneficia de vre o ofertă plasată pe acest site.

 

  2. Drepturi de autor

     ,,MEDVIGOR,, SRL este autorul Site-ului medway.md și despune de toate  drepturile de autor, conform legislatiei Republicii Moldova. Toate materialele, imaginile, design-uri, , fotografiile, clipuri audio și video, s.a. sunt proprietatea ,,MEDVIGOR,, SRL.

   Componența Site-ului www.medway.md (textele, descrierile serviciilor, caracteristicile tehnice a imaginilor, simbolurilor) aparțin în totalitate ,,MEDVIGOR,, SRL. 

   Autorul detine titlul deplin si complet asupra Softwar deaceea nu aveti dreptul a copia sau utiliza informația de pe Site-u lwww.medway.md.

   Marca comercială Med Way este înregistrata și este deținută de către ,,MEDVIGOR,, SRL.

 

3. Securitate

     Pentru a beneficia de ofertele plasate pe site-ul www.medway.md după efectuarea comenzii, dumneavoastră duceți răspunderea directă pentru primirea accesului la codul unic de utilizare a ofertei comandate. Asigurarea confidenţialităţii datelor dumneavoastră de acces (numele de utilizator, parola, telefon de contact) Vă asumă răspunderea  pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe site. În cazul în care confidenţialitatea datelor de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat Med Way pentru a Vă genera cît mai rapid un cod nou unic. Efectuarea operaţiunilor neautorizate, utilizarea abuzivă, frauduloasă, neautorizată, modificarea, copierea informaţiilor în scopul comercializării lor, blocarea accesului ş.a.m.d asupra site-ului medway.md  vor fi pedepsite conform legii.

 

 4. Nota  pentru vizitatori

     O dată cu accesarea site-ului ca utilizator aveți următoarele responsabilitați:

     - sa furnizati datele adevarate, exacte si complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  Vă asuma
ți obligativitatea de a nu face următoarele:
     - sa publica
ți materiale care contin viruși sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice alt sistem sau informație;
     - sa publica
ți material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
   - sa publica
ți materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fața de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informații prohibite de prevederile legale in vigoare;
    - sa publica
ți o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale in vigoare.

     Accesând formularul de inregistrare prin care va transmiteți datele dumneavoastre personale in vederea participării la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Autor, declarând ca sunteți de acord cu urmatoarele: 
     1. ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre ,,MEDVIGOR,, SRL; 
     2. datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminată, precum
și în vederea unor contactări ulterioare; 
   3. sa primi
ți din partea Med Way diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitații de participare la diverse activitati, primirea noutaților prin email, iar modalitatea de dezabonare este ușor utilă si prezentă la sfarșitul fiecărui email primit prin acest serviciu.

 

5. Politica de confidentialitate

     ,,MEDVIGOR,, S.R.L colectează si prelucrează datele cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza site-ul www.medway.md în conformitate cu Legea nr. 17-XVI privind protectia datelor cu caracter personal.

      Colectarea datelor este de a asigura utilizatorilor serviciile oferite pe site-ul nostru informatii și servicii de cea mai buna calitate, de marketing, reclama si publicitate,și pentru a vă putea livra comenziile efectuate  depe site.

 

  6. Modalitatea de comandare și achitarea ofertelor promotionale

     Pentru e beneficia de ofertele plasate pe www.medway.md este necesar de-a accesa butonul ,,Comanda oferta”, urmată de Îndeplenirea fișierului cu indicarea datelor personale, unde peste un scurt timp pe poșta electronica indicată vei primi confirmarea voucherului cu un cod unic de indentificare și un cod de securitate. Call Centru Med Way va primi confirmarea ofertei comandate, contactăndu-te pentru a efectua programarea.

      Cu  voucherul printat Te vei prezenta în ziua programării în intervalul de valabilitate stabilit promotiei, achitand serviciul la Centru Med Way.

     Atrage atenția la  data expirării voucherului (Voucher valabil pana la...)si la alte detalii cum ar fi necesitatea unei programari telefonice, rezervari, orele de operare, etc.). 

 

  7. Cum cumpăr oferta promoțională

     Pentru e beneficia de ofertele plasate pe www.medway.md este necesar de-a accesa butonul ,,Comanda oferta “, urmată de Îndeplenirea fișierului cu indicarea datelor personale, unde peste un scurt timp pe poșta electronica indicată vei primi confirmarea voucherului cu un cod unic de indentificare și un cod de securitate. Call Centru Med Way va primi confirmarea ofertei comandate, contactăndu-te pentru a efectua programarea.Cu  voucherul printat Te vei prezenta în ziua programării în intervalul de valabilitate stabilit promotiei achitand serviciul la Centru Med Way.

 

        8. Valabilitatea ofertei

           Atrage atenția la  data expirării voucherului (Voucher valabil pana la...) si la alte detalii cum ar fi necesitatea unei programari telefonice, rezervari, orele de operare, etc.). 

 

  B. RECOMANDĂRI ŞI ETICHETA Med Way

Va propunem să experimentaţi alegand servicii din gama diversă a  tratamentelor  corporale si faciale, terapeutice si revigorante pentru minte, suflet si trup, create special pentru a Vă readuce in cea mai buna forma fizica si psihica.

1. Tinuta in Med Way

     Centru Med Way  este dotat cu vestiar, deaceea Vă rugăm să renunțați la bijuterii și îmbrăcăminte, păstrând doar lenjeria de corp. În cazul anumitor tratamente, terapeutul vă va oferi lenjerie de unică folosință. Dacă tratamentul dumneavoastră implică și terapie cu apă, este necesar să purtați un costum de baie, ciupici, prosop. În cazul unui tratament facial, se recomandă ca domnii să fie proaspăt bărbieriți.

 

2. Politica Programării

     Sunt recomandate rezervările în avans. Vă rugăm să apelați la numerele:

 022 32 1919, 022595522, sau 0790321919. Pentru garantarea rezervării sunt necesare numele și datele dumneavoastră de contact.  Înainte de a beneficia de orice facilitate de tratament, sunteți rugați să Vă opriți la Recepția Med Way  pentru a (re)confirma programarea.

1. Reprogramarea se efectuiaza numai o data pe parcursul intregului tratament.

2. Oferta se presteaza conform termenului indicat in voucher.

3. La depasirea termenului indicat prin neînregistrarea voucherului serviciu nu se prestează.

4. Serviciu se prestează conform orei programate, in caz de intarziere are loc micşorarea timpului prestării serviciului, (in acest caz reprogramarea nu se efectuiază).

5. La sedinta se prezinta cu 10-15 min inainte de ora programata.

6. Orice tip de abonament, voucher, pachet  este valabil 45 de zile de la data achitarii. In cazuri exceptionale se poate prelungi cu maxim 7 zile calendaristice valabilitatea acestuia, cu instiintarea receptiei la inceputul perioadei de intrerupere.

 

3. Politica anulării

          1. Neanuntarea din timp cu 24 ore inainte de programarea fixata- sedinta este  considerata validata.

          2. Abonamentul se poate anula de catre Administratie in urmatoarele conditii:

a.          a. nerespectarea prezentului regulament;

b.          b.folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a centrului;

c.          c. igiena personala precara;

             d. savarsirea de infractiuni; 

e.         e. consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);  

            f. nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;     

            g. declararea datelor eronate in fisa de inscriere;     

            h. instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia;

            i.  nerespectarea regulilor de igiena a Centrului 

           

           4. Politica achitării serviciilor

    Plata pentru servicii se realizeaza numai la receptia centrului. Plata se incaseaza sub forma de numerar, sau alta forma legala de plata convenita de comun acord. Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor este posibila cu compensarea sumei in cauza cu alte servicii. Costul serviciilor precum si durata lor, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei centrului. In timpul ofertelor prestate cu vouchere modificarea, inlocuirea serviciilor se efectuiaza numai in cazul contraindicatiilor medicului.

 

    5. Accesul este interzis in incinta centrului Med Way:

a.  Persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor;

b.  Persoanelor cu aspect respingator sau in haine murdare;

c.  Persoanelor insotite de animale;

d.  Persoanelor cu boli infectioase;

e.  Persoanelor care nu detin incaltaminte de schimb.

 

6. Consultaţii

     Tratamentele clinice includ consultație medicală efectuată de către medici sau personal specializat. Dacă suferiți de o problemă de sănătate, vă rugăm să o comunicați pentru a beneficia, în urma tratamentului, de cele mai bune rezultate terapeutice.

     Vă recomandăm să sustineti examenul medical pana la inceperea prestarii serviciului, sunteti responsabil de sanatatea Dvs. Administratia nu poarta raspundere pentru suferintele cauzate de inrautatirea sanatatii Dvs.

 

GOOGLE MAP

icon

https://www.google.com/maps/dir//Centrul+Medical+MedWay,+Strada+%C5%A2arinei+52,+Chi%C8%99in%C4%83u,+Moldova/@47.0386815,28.7913628,15.75z/data=!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x40c97c21645d3b5b:0x1af7d54df7c43c92!2m2!1d28.7941013!2d47.039841!3e0

ADAUGA EMAIL

 

 

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Abonare automata la" and make sure the selected lists are enabled