Servicii: | Ajutor | tel: (022) 321-919,    (022) 608-272,    079 321919
Sunteți aici:HomeCum comand
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to Vkcom
Evaluare utilizator:  / 0
PLG_VOTE_POORPLG_VOTE_BEST 

 

1. Modalitatea de comandare și achitarea ofertelor promotionale:

     Pentru e beneficia de ofertele plasate pe www.medway.md este necesar de-a accesa butonul ,,Comanda oferta”, urmată de Îndeplenirea fișierului cu indicarea datelor personale, unde peste un scurt timp pe poșta electronica indicată vei primi confirmarea voucherului cu un cod unic de indentificare și un cod de securitate. Call Centru Med Way va primi confirmarea ofertei comandate, contactăndu-te pentru a efectua programarea.

     Cu  voucherul printat Te vei prezenta în ziua programării în intervalul de valabilitate stabilit promotiei, achitand serviciul la Centru Med Way.

     Atrage atenția la  data expirării voucherului:

    (Voucher valabil pana la...)si la alte detalii cum ar fi necesitatea unei programari telefonice, rezervari, orele de operare, etc.). 

 

 

2. Cum cumpăr oferta promoțională:

     Pentru e beneficia de ofertele plasate pe www.medway.md este necesar de-a accesa butonul ,,Comanda oferta “, urmată de Îndeplenirea fi șierului cu indicarea datelor personale, unde peste un scurt timp pe poșta electronica indicată vei primi confirmarea voucherului cu un cod unic de indentificare și un cod de securitate. Call Centru Med Way va primi confirmarea ofertei comandate, contactăndu-te pentru a efectua programarea.

      Cu  voucherul printat Te vei prezenta în ziua programării în intervalul de valabilitate stabilit promotiei achitand serviciul la Centru Med Way.

 

     3. Valabilitatea ofertei:

           Atrage atenția la  data expirării voucherului (Voucher valabil pana la...) si la alte detalii cum ar fi necesitatea unei programari telefonice, rezervari, orele de operare, etc.). 

 

     4. Cum pot beneficia de certificatul valoric:

     Ori de cate ori vreti sa-i surprindeti sau sa-i rasfatati pe cei dragi cu un cadou special, Certificatul Valoric va aduce cele mai inspirate propuneri, Care pot fi cadoul ideal pentru ocazii specialezile de naştere sau sărbători.

     Centru Med Way Vă propune următoarele tipuri de certificate:

          1.   Certificat Valoric Promoţional
      2.  Certificat Valoric - Gift Certificat

      Cadoul Gift Certificate care functionează ca un card, astfel incât poate fi folosit până la epuizarea sumei, Gift Certificate este ideal de oferit prietenilor dar şi colaboratorilor, partenerilor sau angajaţilor dvs., lasându-i pe ei să aleagă serviciile care li se potrivesc .

Procurand Cadoul Gift Certificate participati la proiectele lansate de catre Centrul  Med Way!

Acest Cadou-Gift Certificate va ofera posibilitatea de-a beneficia de reduceri de la 10% pana la 65% din serviciile incluse in proiecte.

 Valabilitatea Cadoului Gift Certificate depinde de ofertele promotionale incluse in proiecte.

      3. Certificat Valoric Personalizat

   Aveţi posibilitatea de a alege orice serviciu, combinaţie de servicii din cadrul Centrului Med Way in limita oricărei valori dorite.

voucher cadouvoucher

MOD DE UTILIZARE: Certificatul valoric poate fi utilizat o data sau de mai multe ori, in limita valorii sau a serviciilor inscrise pe acesta in termen de 45 zile . O data cu epuizarea serviciilor sau a valorii acestuia, voucher-ul va fi returnat Centrului Med Way. Pentru mai multe informaţii despre Certificatele Valorice , vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail.

GOOGLE MAP

icon

https://www.google.com/maps/dir//Centrul+Medical+MedWay,+Strada+%C5%A2arinei+52,+Chi%C8%99in%C4%83u,+Moldova/@47.0386815,28.7913628,15.75z/data=!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x40c97c21645d3b5b:0x1af7d54df7c43c92!2m2!1d28.7941013!2d47.039841!3e0

ADAUGA EMAIL

 

 

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Abonare automata la" and make sure the selected lists are enabled