Balneoterapie

Balneoterapie

Influenţează organismul printr-un complex de excitanţi. Ea este utilizată atât în scopuri terapeutice, cât şi în cele relaxante.
Prin balneoterapie se tratează durerile de spate, tensiunea sau inflamarea ţesutului muscular, durerile cervicale şi ale umerilor, artrita, durerile de cap, precum şi diverse dureri cronice. 
Ea provoacă o senzaţie de destindere, eliminând stresul. În privinţa frumuseţii, sedinţele regulate de balneoterapie au un efect pozitiv asupra siluetei şi tonifică organismul. Drenând corpul, jeturile de apă favorizează consumul de calorii şi eliminarea celulitei.
 

Hidroterapie

Tratament medical sub formă de băi, dușuri, aburi, la diferite temperaturi cu implicarea jetului de apă ascendent, într-o "cascadă" subacvală de masaje energice pe zona plantară, gambe, şolduri, lombar, cervical.
Hidroterapia ajută corpul să reacţioneze la diferiţi stimuli reci sau calzi. Terapia acvatică este eficientă în afecţiunile coloanei dorso- lombare, artrozelor- gonartroză, coxartroză, dar şi în multe afecţiuni de ţesut moale - tendinite, tensiovite, bursite. 
Relaxează și destinde simțurile, calmează durerile, facilitează circulația venoasă. Masajul subacval – o sinergie de senzaţii cu efect de relaxare profundă a musculaturii, stimulare a circulaţiei sangvine şi drenare generală a limfei.
 

ServiciuDuratăPrețCantitateTotal
Duş-masaj subacvatic 40 min 170.00 MDL
170.00 MDL
Duş Charcot 1 min 10.00 MDL
10.00 MDL
Băi (de apă dulce, aromatice, minerale, medicamentoase şi de plante medicale) 20 min 180.00 MDL
180.00 MDL

Saună Uscată

O şedinţă de saună deschide porii şi elimină toxinele şi orice alte impurităţi de pe corp. Sauna umedă (sauna cu aburi), înfrumusețează pielea și curăță corpul de toxine. Aburul este recomandat persoanelor predispuse la retenția de apă, la probleme cu circulația și dificultăți de respirație. Este indicată și pentru reabilitarea musculară. 

ServiciuDuratăPrețCantitateTotal
Baia de abur (sauna electrica 4 locuri) 60 min 140.00 MDL
140.00 MDL
Baia de abur (SPA capsula) 15 min 150.00 MDL
150.00 MDL